Stress

Detox Den Haag

R U S T & R E L A X

Stress, darmen & huid

Stress detox voetenbad

De huid, & darmen

Het detox voetenbad wordt gebruikt om het lichaam van binnen te ontgiften, en dat zie je aan de buitenkant. Door de combinatie van voeding/supplementen en ontgiften is het mogelijk om binnen een korte periode je huid & darmen te herstellen.

 

Problemen met de huid

Huidaandoeningen kunnen ontstaan door o.a. een verzwakt immuunsysteem, een verstoorde hormoonfunctie en spijsverteringsproblemen. Vitamine A (opbouw, herstel en functioneren) en zink (opbouw en herstel) zijn aan te raden ter ondersteuning van het lichaam.

 

Problemen met de darmen

De spijsvertering begint in je mond en eindigt bij je kont. Problemen in de mond (aften, wondjes, etc) zeggen heel veel over je sprijsverteringskanaal. Het is dus absoluut een signaal om te handelen.

 

De maag geeft ook vaak problemen, vaak is er een tekort aan maagzuur ipv teveel! Lees verder over de maag

 

De darmen worden ook wel de tweede hersenen genoemd. Ze zijn enorm bepalend als het gaat om je immuunsysteem. Ze bepalen grotendeels je gezondheid. Je begrijpt wat ik probeer te zeggen, ze zijn belangrijk.

Je kan met de juiste kennis & voeding al een hoop bereiken. Prikkelbaar darm syndroom, obstipatie, colitis ulcerosa en vele andere klachten worden aangepakt.

 

Belangrijk bij huid- & darmklachten

Het is naast de behandeling via het detox voetenbad ook belangrijk om een gezonde leefstijl na te streven. Het is belangrijk om voeding die ontsteking bevordert te vermijden, je kunt dan denken aan zuivel, suiker en rood vlees. Wil je de darmen echt een plezier doen? Vermijd dan ook gluten!! Verder is het ook raadzaam om de lever te ontlasten vermijd alcohol, roken en andere belastende dingen voor de lever. Het aanvullen van vitamines is ook raadzaam.

Hoe een detox voetenbad je helpt bij stress.

Veel voorkomende klachten bij stress zijn vermoeidheid, slapeloosheid, hormonale klachten, darmklachten, schildklier problematiek, rugpijn en zoveel meer.

 

Het uitgangspunt bij deze behandeling is om je bewust te maken van je lijf, stress te reduceren en je energie weer terug te krijgen.

 

Een volledige detox bestaat uit 5 tot 7 behandelingen. Je klachten worden in 3 fases behandeld.

 

I In de eerste fase wordt het lichaam in een relax-stand gebracht.

- Dit gebeurd door de apparatuur in te stellen op een speciale frequentie. De meest urgente klachten worden als eerst aangepakt.

(maximaal 5 keer)

II In de tweede fase wordt er ingezet op het reduceren van stress & bevorderen van balans.

- Doordat het lichaam al enigszins relax is kan de behandeling op een dieper niveau voortgezet worden. Deze frequentie werkt op stress, is goed voor de schildklier en helpt oa zowel hormonaal en algemeen balans te herstellen.

 

III Tot slot worden de overige klachten stuk voor stuk behandeld.

- Je bent bekend met wat de apparatuur doet. En samen kijken we naar voeding, oliƫn en supplementen om de laatste klachten te verhelpen.

 

Na een volledige behandeling heb je jouw energie terug, ben je scherper, bewust van je lijf en is de balans hersteld.

huid detox voetenbad

Detox Den Haag KvK: 65648692 Orlandostraat 26 2548 HZ Den Haag tel:06 - 47 86 86 51