Recensies

Detox Den Haag

R U S T & R E L A X

RECENSIES

Wat ik ervaren heb na de ontspanningbehandeling is een heerlijk diepe slaap. Ik weet niet of het daarmee te maken had of gewoon toeval was. Daarnaast ervaarde ik totale "relaxtheid" alsof alles zachtjes langs mij heen ging. Totally No Stress.

 

O

 

Na een aantal detoxbehandelingen was ik klaar voor de emotionele detox. De Red LED Light elementen dringen voelbaar dieper door en hebben direct oude (en ook recente) pijn eruit getrokken. Bewustzijn en durven toe te geven aan mezelf en mijn verdriet is het belangrijkste tijdens het loslaten van de pijn. Ontgiften is een mooi proces om mijn balans terug te vinden en tot mijn kern te komen. Een ieder die bereid is zijn levensstijl aan te passen ten behoeve van zichzelf en zijn gezondheid, zou ik dit zeker aanraden! Niet twijfelen, gewoon doen!

 

O

 

Heerlijk geslapen, moet eerlijk zeggen dat mijn neus voor het eerst in lange tijd niet zo droog is. Ik weet niet wat je met me hebt gedaan. Maar ik word voor het eerst in tijden niet zo suf wakker! Thank you An

 

O

 

Ik was eerst een beetje gezond sceptisch omdat ik niet kon geloven dat het zo goed en snel kon werken. Nadat ik een paar minuten in het voetbad zat werd ik echt enorm ontspannen. De dag erna werd ik eigenlijk wakker en voelde mij alsof ik een week geslapen had. Zo enorm uitgerust en ontspannen!

 

O

 

Ik voel weer rust, dank je

 

O

 

Mijn chronische verkoudheid was al na 1 behandeling weg! Dat had ik niet verwacht, ik liep er al jaren mee. Ik had van alles geprobeerd en na 1 voetenbad was mijn groene snot weg.

Ziekte van Crohn reactie na eerste behandeling:

Het heeft ons allebei goed gedaan. En we komen zeker terug. Ik heb bijna geen pijn meer in mijn buik. Dus het heeft zeker geholpen bij ons allebei.

 

O

 

Kan het dat mijn pijnen na 1 behandeling al minder zijn? Ik sta meestal heel vermoeid op, alsof ik nog moe ben. Dat was deze week minder.

 

O

 

Ik had zeker 3 of 4 keer per week last van een heftige migraine aanval. Na de eerste keer kreeg ik hoofdpijn en bleef het daarna de hele week weg. Ik kan het nog steeds niet geloven.

 

O

 

Wat ik ervaren heb na de ontspanningbehandeling is een heerlijk diepe slaap. Ik weet niet of het daarmee te maken had of gewoon toeval was. Daarnaast ervaarde ik totale "relaxtheid" alsof alles zachtjes langs mij heen ging. Totally No Stress.

 

O

 

Hoi, ik heb heerlijk geslapen vannacht. Alles lijkt moeiteloos en met gemak te gaan. Het moet niet gekker worden! Ik zit sinds het voetenbad en de ontspanningbehandeling in de juist flow en mindset. Ik voel een soort warmte in mijn lichaam, alsof ik in vuur en vlam sta.

 

O

 

Afgelopen week begon ik me steeds beter te voelen. En die olie voor de schildklier is echt goed. Jij bent best wel goed bezig... Dank je wel...

 

O

 

Ik kampte met diverse klachten waaronder stress en extreme vermoeidheid. Tijdens de eerste behandeling merkte ik al verschil. Na enkele behandelingen voelde ik me een ander mens. Veel meer ontspannen en energieker. Echt een aanrader!

 

O

 

Opmerkingen na de behandeling

 

"Net alsof ik een blowtje gerookt heb"

"Ik zit met m'n hoofd in de wolken"

"Ik heb het gevoel dat ik eindelijk iets heb gedaan dat goed is voor mij"

"Het lijkt alsof er een last van mijn schouders is"

"Ik was echt zo ZEN. Ik was nergens mee bezig in mijn hoofd. Ik was in het NU"

"Ik voel me zo stoned als een garnaal"

"Het voelt alsof je de hele dag in de thermen hebt gezeten, zo ontspannen voel ik me"

"Het is net alsof je een stukje van jezelf ontdekt"

"Bij 1 behandeling weet je niks, nu pas, na een aantal keer begrijp ik wat het echt doet"

"Ik ga nu anders om met stress & druk"

"Ik voel me net een hippie"

" Het grijze is ervan af, m'n vrienden zien het ook"

"Het is tijd voor mezelf"

"Ik merk nu dat ik meer los laat"

"Even iets voor mezelf"

"Stress raakt me minder snel"

"Het relaxt gevoel blijft veel langer hangen. Dingen doen niks meer."niks meer"

"Mensen zien dat ik niet meer opgejaagd ben, ik ben zo kalm"

"Ik voel rust, slaap goed. Ik communiceer duidelijk maar rustig, en wat ik zeg is goed & prima"

"Hoe jij dat zo verteld is het logisch als m'n klompen"

Detox Den Haag KvK: 65648692 Orlandostraat 26 2548 HZ Den Haag tel:06 - 47 86 86 51