Begeleiding

Detox Den Haag

R U S T & R E L A X

Begeleiding

Fysieke klachten

 

Als je lichaam uit balans is dan kan het soms lastig zijn om de balans te herpakken. Dan is het verstandig om een expert in te schakelen.

 

Vanuit de orthomoleculaire leer bekijk ik wat de verbanden zijn en vooral ook wat de samenhang is tussen de klachten. Zo gaan we samen op zoek naar de oorsprong van de klachten.

 

Wanneer kies je voor begeleiding?

 

Als er meerdere klachten zijn is het verstandig om te kiezen voor begeleiding. Je kan denken aan begeleiding bij burn-out, stress, schildklierproblematiek, hormonaal disbalans, slaap problemen, vermoeidheid, moeite met ontspannen & darmklachten.

 

Wat is de werkwijze?

 

Je maakt telefonisch een afspraak.

Afspraken vinden plaats op maandag, dinsdag of woensdag.

De afspraak duurt anderhalf uur

 

Ik stuur een vragenlijst via de mail. Aan de hand van de antwoorden stuur ik eventueel extra vragenlijsten. Alle informatie wordt voor de afspraak aangeleverd.

 

Tijdens de afspraak stel ik extra vragen, leg ik uit wat er aan de hand is en natuurlijk hoe ik je erbij kan helpen. Het doel is om de oorsprong van de klachten te vinden, zodat je vanuit de oorzaak de problemen kan aanpakken.

 

Je krijgt een 5-rittenkaart waarmee je tijdens de openingstijden de behandelingen kan doen, wanneer het je uitkomt, maar wel 1 keer per week. De 5-rittenkaart kost 150, dus je krijgt 25 korting. En je betaalt niet voor de intake.

 

We houden wekelijks contact over de voortgang en eventueel bijsturing.

 

 

Twijfel je, wil je het toch even bespreken, of wil je een afspraak maken neem dan telefonisch contact op via 06-47868651

 

Detox Den Haag KvK: 65648692 Orlandostraat 26 2548 HZ Den Haag tel:06 - 47 86 86 51