Over Angelique

Detox Den Haag

R U S T & R E L A X

Angelique de Graav

 

Mijn verhaal

 

Na 9 jaar werkzaam te zijn bij de gemeente als projectmedewerker en projectleider kreeg ik een burn-out.

Eigenlijk was het een bijnieruitputting, dat is wanneer je burn-out lichamelijke klachten geeft.

 

Deze lichamelijke klachten waren voor mij onacceptabel. En gelukkig ben ik heel eigenwijs! Ik besloot om mijn gezondheid op de eerste plaats te zetten. Ik ben alles gaan lezen, leren & bestuderen over stress.

 

De kennis die ik opdeed en ging toepassen was zo daadkrachtig, dat ik verbaasd was over de resultaten. Hierdoor ontstond de interesse om anderen te helpen bij het bereiken van balans & een lichaam zonder klachten.

 

Mijn aanpak is direct, krachtig en resultaatgericht. De focus ligt op het creƫren van de resultaten die een blijvende impact maken op zowel je persoonlijke als zakelijke leven.

 

Als je ervoor kiest om met mij te werken zal je denkwijze en handelen blijvend veranderen en dat betekent rust en controle. Je staat anders in het leven na een volledig behandeltraject.

 

 

Angelique detox den haag

Wat ik dus eigenlijk doe...

 

Inmiddels ben ik orthomoleculair epigenetisch therapeut. Ja een hele mond vol! Ik kijk naar de oorsprong en verbanden van de klachten. Daarna ga ik de kern van het probleem samen met je aanpakken. Je krijgt advies over welke voeding je juist wel of liever niet kan eten. Maar ook welk supplement je lichaam tijdelijk een "boost" kan geven om weer zelfstandig de klachten aan te pakken.

 

Ik geloof erin dat je lichaam, met de juiste hulp, zichzelf kan herstellen.

 

Wanneer jij klaar bent voor een verandering, dan sta ik klaar om je te helpen!

 

Liefs,

Angelique S. I. de Graav

 

Detox Den Haag KvK: 65648692 Orlandostraat 26 2548 HZ Den Haag tel:06 - 47 86 86 51